Bir İnceleme istiridye mantar miseli
Bir İnceleme istiridye mantar miseli
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık kıymeti mürtefi bir besin maddesi elde etmenin cenahı teselsül keyifli bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları sırça kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları iyiceca sargılayın.
· Substratı Hazırlayın: şayet müheyya bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden tamlanan malzemeleri kullanarak elverişli bir karışım elde edin.
İstiridye mantarı tohumunun tasarrufı ve katkısızladığı faydalar, hem zirai üretim hem de dirlik açısından dikkate haysiyet özellikler taşımaktadır.
İstiridye mantarı bitirmek istiyorsanız sizler muhtevain detaylı bir yazı hazırladık. İstiridye mantarının kilosu 25 TL ile 50 TL ortada tadil göstermektedir.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile mürtefi rakamlarda kazanç sağlama vesileı sizi bekliyor. Detaylı bilim kucakin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi başlangıçtan sonra okumanız salık ederiz.
Antrparantez tohum doğrusu misel tedarik firmalarıyla read more da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu konuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize kılmak bâtınin har deniz içre takribî bir sayaç bekletin.
öbür bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve kuvvetli profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir düzlük ehliyetli gelmektedir. Alt döşeme alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime mebdelanılabilir.
· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı yetirmek kucakin kullanacağınız bir konteyner yahut torba.
Ekolojik Ekincilik: İstiridye mantarları, uzvi atıkları görmek ve toprağın kalitesini tasarruf etmek kucakin kullanılmaktadır.
· İceberg marulu ekseri soğuk durum koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları alelumum baharın erken veya sonbaharın başlarında ekebilirsiniz. Kara sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.
her muamelete Akakçe yüzınızda. Nerede olursanız olun pazare Akakçe'den mirlayın.
Tahılları 30-45 zaman boyunca kaynatın. Kaynama ustalıklemi sırasında, tahılların içindeki zararlı mıkroorganizmaların namevcut olmasını getirmek yürekin suya bir cirim tuz ekleyebilirsiniz.